vasárnap, július 19, 2009

Ha valaki tud kérem segítsen....

Anno azért váltottam blogot, mert a freebloggal rengeteg problémám volt... de sajnos rá kellett jönnöm, hogy ezzel is van. Ebből azt szűrtem le, hogy a hiba a saját készülékemben keresendő!

Nem tudok olyan blogokon kommentelni ahol nem felugró ablak van. Ez elég sok problémát okozott már és nem tudom min kellene változtatnom, már ezerszer átrágtam magam a szerkesztőn.

5 megjegyzés:

Frida írta...

Szia!

Nem illik ide regényeket bevésni, de szeretnék írni ezt-azt. Egy mellékattintás miatt (nem nevetni!!) nyitottam meg a blogodat, amit igazi öröm volt átböngészni olvasgatni (egy-egy részt hangosan a kolleginának).

Szép percekkel töltötted meg a napomat, igazán. Szívből gratulálok a családhoz, az élethez, mindenhez, kívánok hozzá sok erőt, kitartást a jövőben is.

Ehhez a bejegyzéshez annyit írnék, hogy ilyen turpisságok, mint felugró ablak.. Hááát PRIVÁT véleményem az, hogy a mozilla mókás egy találmány, rendszerint egy idő után nem működik jól, nekem volt, hogy nem csak a mozillát, de az egész windowst telepíthettem újra. Ilyet még vírus is okozhat. Valami szakit rángass a géped elé, de félek ugyanerre a következtetésre jut és mehet a kísérletezgetés..

Még egyszer köszönöm a gyerekkori jó hangulat visszaidézését. Garantáltan visszajáró lélek leszek a blogodon :D

Frida írta...

Ó még annyit..ha már olyan dolgokat tapasztalsz, hogy egyszerűen nem akar weboldalakat megnyitni, vagy hiányosan tölti be, vagy jelszavakat felejt el a géped, akkor biztos hogy kakukk..és főként vírus miatt...

L. M. Zsuzsi írta...

Akkor ügyelj rá legfőképpen, hogy minden munkád, fotód le legyen mentve hamar!!! Én már megszívtam egyszer... sok havi kép odalett, és az egy baba életéből nagy idő...

Lipodresch írta...

Hát most nem nyugodtam meg...


de azért köszönöm!

És gyere bátran!

Névtelen írta...

Én sem tudok kommentelni, ahol nem felugró ablakban van. Azt hiszem túl régi a gépem, egy csomó minden nem műkszik már az interneten. Ötévesen :(