szombat, március 06, 2010

NEM NYERT...

Bár értesítést továbbra sem kaptam de rákeresve a neten a nevem nem szerepel a 2010-es listán...

Köszönöm mindenkinek a bátorítást!

11 megjegyzés:

hajni írta...

Ne add fel!!!! Ez nem olyan szakma ahol olyan könnyen jönnek az elismerések, az eredmények. Persze azért értesíthettek volna, annyira értékelve Téged és azt a sok munkát.

Pásztohy Panka írta...

Nekem tetszenek a munkáid, ha ez számít valamit:)

Lipodresch írta...

Panka
Köszönöm!

Persze, hogy számít!


Hajni
Nagyon nem, tudom, sőt a kerámiának valahogy nincs is helye ebben az országban, külföldön egészen más. Önálló képzőművészeti ág, itthon meg el sem tudják képzelni, hogy egy kerámia tárgy lehet önmagában szép nem kell feltétlenül neki funkció. Nem is értem, hogy mi a probléma a kerámia képpel.

Nekem már régóta tart ez a sikertelen széria, tulajdonképpen a diploma óta, most volt egy kis reményem, hogy ebből kimozdulhatok, de úgy látszik nem.


Nem baj csinálom szerelemből ha épp adódik rá alkalom...

Tündérlátta írta...

Őszintén sajnálom az elkeseredésed.. Kívánom, hogy leld meg az utad..

L. M. Zsuzsi írta...

Ó, annyira sajnálnám ha így lenne!!!
Azért így írom, mert én illetékestől (Moholy bizottsági tag) tudom, hogy nem lehet ez még fenn a neten! Hol láttad Te, küldj egy linket, olyan kíváncsi vagyok!! Én azért drukkolok tovább!

(És! Az önbecsülés nem kívülről jön, hanem belülről fakadjon! Mert Te tudd az értékeidet, még akkor is, ha az egész világ nem ismeri, nem ismeri el, vagy nem eléggé! Oxi? Mert azok az értékek márpedig VANNAK! punktum.)

Lipodresch írta...

Zsuzsi
A Moholy lehet még nem dőlt el... most nem találtam, próbáltam rákeresni de már napok óta fenn van.

Sajnos nem hiszem, hogy ez még módosulna.

Persze belülről fakad, de azért nem mindegy, hogy kívülről milyen visszajelzések vannak. Amúgy is sajnos meglehetősen külső kontrollos vagyok...
Te csupa pozitív visszajelzéssel, segítséggel, támogatással találkozol a szakmában, én szinte senkitől nem kapok bátorítást. Azért ez hidd el hat az emberre ha akarja ha nem. A konkrét segítségekről, lehetőségekről már nem is beszélek.

L. M. Zsuzsi írta...

Persze Marcsi, Tudom én...
Ez csak egy nagyon pozitív külső visszajelzés akart lenni részemről.
(!!!!) Mint kolléga részéről.
Csak arra gondoltam, hogy ezt is tedd a mérlegre, mert tudom, hogy nem vagyok egyedül a munkáid iránti rajongásommal. Szóval, a mindenféle visszajelzések tengerében van jó néhány ilyen is, igaz, én MÉG nem vagyok döntéshozó (!!!!!) De az idő nekünk dolgozik :-) a tanáraink generációja meg lassacskán nyugdíjas lesz, és kihal.

Amúgy meg, az az egyik legnagyobb értéke a többi közt a munkáidnak, hogy valami nagyon ösztönösen jön belőled, nagyon nagy elemi erő van benne. Ami hatalmas dolog.
Az én munkáimat meg talán sokan azért értékelték, mert én simulékonyabb vagyok, és ráhangolódtam az elvárásokra - és szerintem ahhoz képest jól csináltam ezt, de ez művészként egyáltalán nem színtiszta erény...

Úgyhogy, hatalmas dolog, hogy TE NEM TUDSZ prostituálódni,

L. M. Zsuzsi írta...

lemaradt a vége, szóval én most a magam részéről ezzel szerettem volna tök őszintén, megtámogatni azt a belső önbecsülést.
A külső megbecsülés pedig lassacskán megérkezik majd hozzá!

(Amúgy meg, hát egy évi Kozma is elismerés, bár amikor én két év után nem kaptam meg harmadik évre ezt az ösztöndíjat, ugyanígy vesztesnek éreztem magam. nagyon nehéz ilyenkor arra nézni, amim van, és nem arra, amim LEHETETT VOLNA... valóban.)

Lipodresch írta...

Köszi Zsuzsi
Tudom, hogy tőled ez őszinte és jól is esik!
Puszi!

Ezért írtam, hogy amikor az ember kapja a pofont akkor épp fáj...

Most már nem kesergek ám rajta!
És ha minden jól megy meg is valósítom a terveimet és ha nem is az eredetileg eltervezett és finanszírozott mennyiségben de szeretném majd a Fise önálló kiállításon bemutatni.


A pénz viszont baromira hiányozni fog főleg, hogy az albérlőnk is felmondta a bérletet!

Mindenképpen el kell adnunk ezt a lakást!!!!
Öröm az ürömben, hogy talán így az ingatlanos több érdeklődőt tud vinni.

L. M. Zsuzsi írta...

Naggyon helyes!!!!!

na a pénz a komoly érvágás, főleg akkor így, ha dupla nulla...
jaj. remélem kitavaszodik már anyagilag is végre, meg amúgyilag is!

Arenn írta...

Szia! Nézz be a blogomra találsz ott valami meglepetést ,amit neked szántam. Üdv Adri